Var det en drøm? Sanger av Grieg, Sibelius og Rangstrøm

søndag 19. september 2021, 19.00 - 20.30

Informasjon

Konsert med:

Elin Aase, mezzosopran

Ida Moe Schanche, klaver

Konserten er arrangert med støtte av Kulturrådet, Rogaland fylkeskommune, Stavanger kommune, Hjelmeland kommune.

Kjøp billettar på linticket.no

På programmet står sanger av Edvard Grieg, Jean Sibelius og Ture Rangström fremført av Elin Aase (mezzosopran) og Ida Mo Schanche (klaver). Nordiske romanser er ofte preget av mystikk og dragning til naturen. På programmet står bl.a. Flickan kom ifrå sin älsklings måte (Sibelius), Afskedet (Rangström) og sanger fra Haugtussa (Grieg).

Elin Aase og Ida Mo Schanche er to etablerte profesjonelle musikere bosatt i Stavanger. De har samarbeidet om kammermusikalske konsertserier i en årrekke. Ida er fast ansatt som pianist i Stavanger Symfoniorkester og er en mye brukt kammermusiker i inn- og utland. Elin er leder for Stavanger Barokk i tillegg til å ta oppdrag som solist i tillegg til å arrangere konsertserier slik som høstens konserter med Ida. Elin har mottatt Stavanger Kommunes kulturstipend to ganger, Rogaland Fylkeskommunes kunstnerstipend to ganger (sist i 2019) og Sandnes Sparebanks Kulturstipend.

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd, Rogaland Fylkeskommune og Hjelmeland kommune.

Konserten følger smittevernshensyn med angitt avstand mellom tilhørere som ikke er i samme kohort/hustand. Forhåndsskjøpt anbefales for å lette registrering, men billetter selges også i døren. Dørene åpner 18:30.

Pris vaksen: 250

Stad

Spinneriet
 

Kontakt

Elin Aase og Ida Moe Schanche
 

Åsmund Sigmundstad
Legg til hendinga i din kalender