Invitasjon til grendevise møter - Kommuneplanen

DSC03941 - Klikk for stort bileteDSC03941 Svanhild Hjorteland Gbada Når sommaren er over, går det mot ein travel kommuneplanhaust.  Alle bygdaråda i kommunen er kontakta om grendevise møter, og alle har svart positivt. Så då blir det opne grendemøter på følgjande stader:

Måndag 4.sept:  Jøsneset og Vormedalen

Tysdag   5.sept:   Årdal

Onsdag  6.sept:   Jøsenfjorden

Torsdag 7.sept:   Fister og Randøy

Onsdag 13.sept: Ombo

Torsdag 14.sept: Hjelmeland

Det er administrasjonen i kommunen som står for møtene, men politikarane blir òg invitert til å møte.

Set av datoane nå, så kjem me tilbake til nærare info om stad/tidspunkt etterkvart.

Me oppmodar bygdefolket til å engasjere seg i samfunnsutviklinga i kommunen, og møte opp!   Meir info om kva planen skal handle om finn de i planprogrammet

Hovudmålet for planarbeidet er JOBB OG ATTRAKTIVITET !
Korleis kan me saman leggje til rette for vekst i folketalet gjennom satsing på arbeidsplasser og attraktive lokalsamfunn?

Dette og mykje til ønskjer me å drøfte med dykk!  Me håpar på god debatt og mange konstruktive innspel

Meir info om planprosessen.

Plan-og forvaltning

Fann du det du leita etter?

Hjelmeland kommune
Vågavegen 116